بیمه آتش سوزی بیمه ایران

بیمه آتش سوزی بیمه ایران - 5.0 out of 5 based on 1 vote

 بیمه آتش سوزی بیمه ایران

بیمه آتش سوزی

بیمه آتش سوزی

وقتی شعله کوچک آتش از کنترل خارج شود گرما و انرژی آن دیگر لذت بخش نخواهد بود. حریق ،آتش کنترل نشده ای است که زیانهای مالی و معنوی بسیار از خود به جا خواهد گذاشت. چاره واقعه قطعا قبل از وقوع است؛ بیمه نامه اتش سوزی

خطرات اصلی بیمه نامه اتش سوزی

در بیمه نامه اتش سوزی هر سه خطر حریق، انفجار و صاعقه به عنوان خطرات اصلی تحت پوشش قرار میگیرند. 

پوشش های تکمیلی

با پرداخت حق بیمه اضافی پوشش های تکمیلی یا خطرات اضافی به بیمه نامه اضافه میگردند .

1- زلزله و آتشفشان : خسارات مستقیم و غیر مستقیم ناشی از زلزله و آتشفشان

2- شکست شیشه: خسارت وارد به شیشه های ساختمان در اثر خطرات خریداری شده در بیمه نامه

3- ترکیدگی لوله آب: خسارات ناشی از ترکیدگی و نشت لوله های آب و فاضلاب، مخازن و تانکرها

4- ضایعات ناشی از برف و باران : خساراتی که در اثر بارش برف و باران و نشت و سرازیر شدن آب از طریق بام و گرفتگی آبراه ها بوجود آید.

5- مسوولیت ناشی از آتش سوزی در قبال همسایگان: خسارتهای مالی که در اثر تحقق خطر آتش سوزی به اشخاص ثالث وارد آید.

6- سیل و طغیان آب دریاها و رودخانه ها: خسارتهایی که در اثر سیل ، طغیان رودخانه ها و شکستن یا سرریز شدن سدها وارد آید.

7- طوفان و گردباد و تندباد : خسارتهای مستقیم حادث شده به سبب طوفان و گردباد و تند باد. لازم‌به ذکر است هر نوع باد شدید طوفان محسوب نمیشود و سرعت وزش باد در ثانیه باید به عنوان طوفان در ایستگاه هواشناسی ثبت گردد.

8- سقوط هواپیما و هلیکوپتر یا قطعات آنها: خسارتهای مستقیم به واسطه سقوط هواپیما و هلیکوپتر یا قطعات آنها که با فاصله " دور و نزدیک" نسبت به فرودگاه سنجیده میشود.

9- سنگینی برف: خسارتهایی که به واسطه بارش شدید برف و سنگینی حاصل از آن به مورد بیمه وارد شود.

10- رانش زمین: خسارتهای ناشی از نشست زمین به علل مختلف جوی یا ژئو فیزیکی

11- هزینه پاکسازی و برداشت ضایعات: هزینه تخلیه محل مورد بیمه از ضایعات به جا مانده از حوادث تحت پوشش بیمه نامه را پرداخت مینماید و نهایتا تا سقف ۲۰٪ از مجموع سرمایه بیمه نامه خواهد بود.

12- انفجار و دفرمگی ظروف تحت فشار صنعتی: چنانچه حادثه ناشی از انفجار ظروف تحت فشار صنعتی از قبیل دیگهای بخار، کمپرسورها و بویلرها باشد و یا ظروف تحت فشار در اثر خطرات مورد پوشش بیمه نامه دچار آسیب دیدگی شوند.

 

تقسیم بندی بیمه نامه های آتش سوزی مبنی بر نوع فعالیت

۱- منازل مسکونی
۲- مراکز صنعتی : کلیه کارخانجات و کارگاههای تولیدی
۳- مراکز غیر صنعتی: کلیه مراکزی که در آنها فعالیت صنعتی صورت نمیگیرد از قبیل ساختمانهای تجاری، اداری و رفاهی، مراکز اموزشی و تفریحی، مراکز خدماتی، مراکز اقامتی و گردشگری، فروشگاه ها و انبارها

 

اجزا بیمه نامه اتش سوزی

1- ساختمان: ارزش ساختمان در بیمه نامه اتش سوزی با ارزش ملکی و یا ارزش معاملاتی ساختمان متفاوت است. از آنجا که در صورت تحقق خطرات مورد تعهد بیمه نامه " زمین " از بین نمیرود و تنها ساختمان تخریب می گردد، " ارزش ساخت" ملاک ارزش ساختمان است.

2- تاسیسات: کلیه سیم کشی ها، کابل کشی ها، تابلوهای برق، تاسیسات فنی ساختمان، تاسیسات سرمایشی و گرمایشی، چیلرها، برجهای خنک کننده، لوله کشی ها و مخازن سوخت و تامین اب، خطوط انتقال اب و فاضلاب، سیستم های حفاظتی و امنیتی در این گروه قرار میگیرند.

3- ماشین آلات: کلیه ماشین آلات صنعتی و کارگاهی از ابتدا تا انتهای خطوط تولید و بسته بندی

4- موجودی: اعم از کالای قابل عرضه در مراکز غیر صنعتی و مواد اولیه و کالای در دست تولید و محصول نهایی در مراکز صنعتی

5- اثاثیه و دکوراسیون

6- وسائط نقلیه: کلیه خودروها و بارکش هایی که جهت بارگیری و تخلیه بار در محل مورد بیمه تردد مینمایند یا وسائطی که جهت جابجایی بار در کارخانجات و انبارها از آنها استفاده میگردد مانند لیفتراک

حق بیمه آتش سوزی

مبلغ حق بیمه آتش سوزی مضربی است از ضرب سرمایه مورد بیمه در نرخ فعالیت بر هزار.
نرخ فعالیتهای مختلف ، متفاوت بوده و جهت ارزیابی و محاسبه آنها جامعه آماری حادثه، فراوانی و گستردگی آنها ملاک میباشند که بیمه گر جهت وحدت رویه از " تعرفه نرخ آتش سوزی" استفاده مینماید.
نرخ نامه هر یک از خطرات تبعی نیز در تعرفه موجود بوده و بنابر آن حق بیمه استخراج میگردد. حق بیمه زلزله را نوع سازه از لحاظ آجری، اسکلت فلزی ، بتن، سوله یا آیین نامه ۲۸۰۰ شهرداری و همچنین زلزله خیزی محل مورد بیمه تعیین مینماید.


چاپ